Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Συνάντηση σήμερα 8/6/2015, Βαρουφάκη-Σόιμπλε στο Βερολίνο

8 Ιουνίου 2015

Συνάντηση σήμερα 8/6/2015, Βαρουφάκη-Σόιμπλε στο Βερολίνο


Ελλάδα - οικονομική επικαιρότητα,  Ευρωζώνη,  ευρω,  Ευρώπη,  ευρωπαϊκων, IMF, ΔΝΤ, χρεοκοπία, ΤΣΙΠΡΑΣ, Μερκελ, ΣΟΙΜΠΛΕ,
Συνάντηση σήμερα 8/6/2015, Βαρουφάκη-Σόιμπλε στο ΒερολίνοΌπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα προκειμένου να εκφωνήσει μία ομιλία και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής θα συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του.
 Τελευταία ενημέρωση:  8/06/2015 - 09:35

Συνάντηση σήμερα 8/6/2015, Βαρουφάκη-Σόιμπλε στο Βερολίνο


Συνάντηση θα έχει σήμερα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο.


Σήμερα το τετ-α-τετ Βαρουφάκη-Σόιμπλε στο Βερολίνο

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα προκειμένου να εκφωνήσει μία ομιλία και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής θα συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας γνωστοποίησε ότι δεν θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση, μετέδωσε το πρακτορείο.

H συνάντηση γίνεται μία ημέρα μετά την διαρροή της αποκαλυπτικής συνομιλίας του Γερμανού ΥΠΟΙΚ με τον Αμερικανό ομόλογό του. Σύμφωνα με τη συνομιλία που αποκάλυψε το Mega, όταν ο κ. Λιού ζητάει από τον Β. Σόιμπλε να στηρίξει η Γερμανία την Ελλάδα, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας απαντά χαρακτηριστικά: «Δώστε και εσείς 50 δισ για να σωθεί».
Σε εκείνο το σημείο ο Τζακ Λιού δεν απάντησε απολύτως τίποτα, με πηγές του Βερολίνου να επαναλαμβάνουν πως όταν μπαίνει το θέμα των χρημάτων, η Ουάσινγκτον κάνει πάντα πίσω.
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ