Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Τσίπρας: Δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ χωρίς συμφωνία

16 Ιουνίου 2015

Τσίπρας: Δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ χωρίς συμφωνία

ΔΝΤ                                    «Η κυβέρνηση δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ, αν μέχρι το τέλος του μήνα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές».

Τσίπρας: Δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ χωρίς συμφωνία
ΤΣΙΠΡΑΣ,  Μερκελ,  ευρω, Ευρωζώνη , ευρωπαϊκων, Ευρώπη, ΔΝΤ, ΕΚΤ,
Αποκαλύψεις για τους λόγους που το ΔΝΤ μας κάνει τα απίστευτα καψόνια και μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις και την επίτευξη της συμφωνίας, έρχονται στο φως από τα ξένα ΜΜΕ.


«Η κυβέρνηση δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ, αν μέχρι το τέλος του μήνα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές».


:30 Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2015 - 14:30

Τσίπρας: Δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ χωρίς συμφωνία

Τσίπρας: Χωρίς συμφωνία δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ

«Η κυβέρνηση δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ, αν μέχρι το τέλος του μήνα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές».

Αυτό ακριβώς είπε ο Αλ. Τσίπρας στην συνάντηση που είχε με τον Στ. Θεοδωράκη σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του επικεφαλής του «Ποταμιού», ο πρωθυπουργός όχι μόνο φέρεται αποφασισμένος να μην πληρώσει η χώρα το ΔΝΤ στα τέλη Ιουνίου, αλλά περιέγραψε την επιλογή αυτή ως μονόδρομο για την κυβέρνησή του στην περίπτωση που δεν υπάρξει, όπως είπε, μια επωφελής συμφωνία για την χώρα. Πάντα κατά τις ίδιες πηγές ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι υπάρχει ακόμη χρόνος και κυρίως περιθώρια προκειμένου οι ευρωπαίοι εταίροι να υποχωρήσουν από σειρά «παράλογων αξιώσεων τις οποίες εγείρουν έναντι της Ελλάδος» υπονοώντας έτσι ότι η μπάλα της διαπραγμάτευσης βρίσκεται στο δικό τους γήπεδο και όχι σε αυτό της Ελλάδας, όπως οι τελευταίοι υποστηρίζουν.

Η αίσθηση τέλος που αποκόμισε ο κ. Θεοδωράκης από τη συνάντηση είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει θέσει ως αδιαπραγμάτευτο στρατηγικό του στόχο να υπάρξουν στο τελικό κείμενο ρητές διαβεβαιώσεις –ή ακόμη και μια προσυμφωνία με τους εταίρους- για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους κι ότι θα δεχόταν σε μια τέτοια περίπτωση μια συμφωνία πακέτο είτε για το επόμενο 9μηνο, είτε ακόμη και για τον επόμενο χρόνο.
http://www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ