Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Zeit: Ίσως οι Έλληνες έχουν ήδη νικήσει

9 Ιουλίου 2015

Zeit: Ίσως οι Έλληνες έχουν ήδη νικήσει

Τράπεζες                                  

Σχετικά άρθρα: 
ετικέτες: ΔΝΤ

Zeit: Ίσως οι Έλληνες έχουν ήδη νικήσει


“Οι Έλληνες έχουν ήδη νικήσει στον πόλεμο νεύρων, περιμένετε λίγες ημέρες και θα το δείτε”, αναφέρει ο δημοσιογράφος της γερμανικής Die Zeit Josef Joffe, μετά τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής, τονίζοντας πως η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν αυτή τη στιγμή και αυτό το γνωρίζουν όλες οι πλευρές.


Το ΔΝΤ είπε πως “κοιτάξτε, η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει”, αναφέρει.


Αν το ΔΝΤ το λέει αυτό αυτή είναι μία νίκη για τον Τσίπρα. Οι ευρωπαίοι ηγέτες, παρά την κατά περίπτωση σκληρή ρητορική τους, κατανοούν πως η οικονομία θα καταρρεύσει χωρίς χρηματοδότηση, προσθέτει ο δημοσιογράφος.

“Η Μέρκελ το γνωρίζει, ο Ολάντ το γνωρίζει και πάνω από όλα το γνωρίζει ο Τσίπρας. Είπε στους Ευρωπαίους, 'ξέρετε κάτι; Ελάτε να μας τιμωρήσετε, θα τιμωρήσετε πρώτα τον εαυτό σας περισσότερο. Θέλετε πραγματικά να καταστρέψετε την οικονομία σας; Θέλετε χάος στους δρόμους; Θέλετε ακόμη μία έφοδο στη Βαστίλλη; Όχι δεν θέλετε”, σημειώνει.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρώ πως οι Έλληνες έχουν κερδίσει αυτό τον πόλεμο νεύρων, περιμένετε λίγες ημέρες και θα δείτε, καταλήγει.
http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ