Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Αλέξης Τσίπρας - Καμία εναλλακτική πρόταση στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη

21 Ιουλίου 2015

Αλέξης Τσίπρας - Καμία εναλλακτική πρόταση στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη

ΣΥΡΙΖΑ                   

:08 Τελευταία ενημέρωση: :08

Αλέξης Τσίπρας - Καμία εναλλακτική πρόταση στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη
Αλέξης Τσίπρας - Καμία εναλλακτική πρόταση στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη

Να μην κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της υπογραφής του κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης.

Μιλώντας σε συνεργάτες του εν όψει της αυριανής ψηφοφορίας επί των προαπαιτούμενων, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «μέχρι σήμερα αντιδράσεις βλέπω, ηρωικές δηλώσεις διαβάζω, αλλά καμία πρόταση εναλλακτική στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη δεν άκουσα».

Αλέξης Τσίπρας - Καμία εναλλακτική πρόταση στο εκβιαστικό δίλημμα της 12ης Ιούλη

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπερθεμάτισε ότι εάν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι το «σχέδιο Σόιμπλε», η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια «iou» αντί για συντάξεις, ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι έχει πλήρη επίγνωση ότι ανέλαβε την ευθύνη ενός δύσκολου συμβιβασμού, ο οποίος όμως «μας κρατάει ζωντανούς».

Ο κ. Τσίπρας διαμήνυσε ότι αύριο ψηφίζουμε τις τελευταίες προκαταρκτικές δράσεις και για έναν μήνα, περίπου, δεν έχουμε άλλη υποχρέωση νομοθέτησης και πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι το επόμενο διάστημα πρέπει να εστιάσουμε στην καταπολέμηση της διαφθοράς, στην προώθηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων, στη στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων και στην προσπάθεια άμεσης προσέλκυσης επενδύσεων.

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα της συμφωνίας, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι είναι αναγκαίο να προβούμε σε έναν απολογισμό και μια ολοκληρωμένη αποτίμηση της πορείας μας και να χαράξουμε συλλογικά την στρατηγική μας με τα δεδομένα της νέας πραγματικότητας.
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ