Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Διαψεύδει τα περί έκδοσης IOU το ΥΠΟΙΚ

8 Ιουλίου 2015

Διαψεύδει τα περί έκδοσης IOU το ΥΠΟΙΚ

grexit                   

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:  ESM,  IOUtsiprasΤΣΙΠΡΑΣ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Έκτακτη συνεδρίαση της ΕΚΤ για την χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών
:20 Τελευταία ενημέρωση: :20

ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Διαψεύδει τα περί έκδοσης IOU το ΥΠΟΙΚ
Διαψεύδει τα περί έκδοσης IOU το ΥΠΟΙΚ

«Παντελώς ανυπόστατο» χαρακτηρίζεται από το υπουργείο Οικονομικών και διαψεύδεται κατηγορηματικά, δημοσίευμα εφημερίδας για δήθεν προετοιμασίες έκδοσης IOU (υποσχετικών) για την πληρωμή μισθών και συντάξεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.


Διαψεύδει τα περί έκδοσης IOU το ΥΠΟΙΚ

Σύμφωνα με το υπουργείο, «δημοσιεύματα αυτού του είδους στρέφονται κατά της χώρας και θεωρούνται επικίνδυνα σε μια περίοδο όπου οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» για δήθεν προετοιμασίες έκδοσης IOU για την πληρωμή μισθών και συντάξεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο. Δημοσιεύματα αυτού του είδους στρέφονται κατά της χώρας και θεωρούνται επικίνδυνα σε μια περίοδο όπου οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλά παρόμοια δημοσιεύματα που διαψεύστηκαν από τα γεγονότα»
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ