Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Εντολή πληρωμής προς το ΔΝΤ και προς την ΕΚΤ, έδωσε σήμερα 20/7/15, η Τράπεζα της Ελλάδος

20 Ιουλίου 2015

Εντολή πληρωμής προς το ΔΝΤ και προς την ΕΚΤ, έδωσε σήμερα 20/7/15, η Τράπεζα της Ελλάδος

 ΔΝΤ              Ελλάδα: Αθέτηση πληρωμών προς ΔΝΤ

Σχετικά άρθρα: Ελλάδα: Αθέτηση πληρωμών προς ΔΝΤ
 Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2015 - 15:20


Εντολή πληρωμής προς το ΔΝΤ και προς την ΕΚΤ, έδωσε σήμερα 20/7/15, η Τράπεζα της Ελλάδος

Εντολή πληρωμής προς το ΔΝΤ, του οποίου είχαμε καθυστερήσει τις δόσεις και προς την ΕΚΤ, καθώς σήμερα έληγε η πληρωμή ομολόγου ύψους 3,5 δισ. ευρώ, έδωσε σήμερα το πρωί η Τράπεζα της Ελλάδος, όπως μετέδωσε το Bloomberg.

Εντολή πληρωμής προς το ΔΝΤ και προς την ΕΚΤ, έδωσε σήμερα 20/7/15, η Τράπεζα της Ελλάδος


Τη διαδικασία εξυπηρέτησης των οφειλών της –συνολικού ύψους 6,25 δισ. ευρώ- σε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ξεκίνησε η Αθήνα σύμφωνα και με το πρακτορείο Reuters. Το πρακτορείο επικαλείται αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών.

Η Ελλάδα πληρώνει 4,2 δισεκ. ευρώ σε κεφάλαιο και τόκους στην ΕΚΤ –υποχρέωση που λήγει σήμερα- και 2,05 δισεκ. ευρώ στο ΔΝΤ που έπρεπε να είχαν πληρωθεί από τις 30 Ιουνίου τόνισαν οι αξιωματούχοι του ΥΠΟΙΚ. Επίσης αποπληρώνει ένα δάνειο ύψους 500 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Η χώρα εξασφάλισε χρηματοδότηση 7.1 δισεκ. ευρώ ως δάνειο - γέφυρα από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕFSM) την περασμένη εβδομάδα –κεφάλαια ικανά για τις ανάγκες της Αθήνας έως τον Ιούλιο- ενόψει των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές της για ένα τρίτο πρόγραμμα διάσωσης.
Στη διαβεβαίωση πως οι πληρωμές προς ΕΚΤ και ΔΝΤ θα γίνουν κανονικά εντός της ημέρας είχαν προχωρήσει νωρίτερα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Το συνολικό πρόγραμμα-γέφυρα, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας μέχρι τον Αύγουστο. Κάτι που καθιστά τη συμφωνία για το τρίτο πακέτο στήριξης ακόμη πιο επιτακτική.
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ