Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Η ελληνική πρόταση στα χέρια των πολιτικών αρχηγών

9 Ιουλίου 2015

Η ελληνική πρόταση στα χέρια των πολιτικών αρχηγών


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:  grexittsiprasΤΣΙΠΡΑΣ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Zeit: Ίσως οι Έλληνες έχουν ήδη νικήσει
:45 Τελευταία ενημέρωση: :45

Η ελληνική πρόταση στα χέρια των πολιτικών αρχηγών

Στα χέρια των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Πέμπτης (09/07/2015) το κείμενο με τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης προς τους θεσμούς.


Η ελληνική πρόταση στα χέρια των πολιτικών αρχηγών

Αν και ο κ. Τσίπρας εκφράζει σε συνομιλητές του αισιοδοξία για θετική έκβαση των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες, εντούτοις πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κρύβει και την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η σκληρή στάση που τηρεί το Βερολίνο, τη στιγμή που - κατά το Μαξίμου - σύμμαχοι της ελληνικής προσπάθειας είναι οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάριο Ντράγκι και Φρανσουά Ολάντ.
Επιπλέον, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου – σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» - εμφανίζονται ανήσυχοι για το ενδεχόμενο ενός «σαμποτάζ» την τελευταία στιγμή.
Ειδικότερα, εκφράζουν ανησυχία για το ενδεχόμενο ευρωπαϊκοί κύκλοι να επιχειρήσουν να εμποδίσουν τη συμφωνία, αποσκοπώντας στη χρεοκοπία της χώρας και την έξοδό της από την Ευρωζώνη.


Read more: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ