Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Κόντρα Σόιμπλε- Ντράγκι για την Ελλάδα

12 Ιουλίου 2015

Κόντρα Σόιμπλε- Ντράγκι για την Ελλάδα

Eurogroup                    

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Αμφιβολίες Ντράγκι για το αν μπορεί να αποτραπεί ελληνική χρεοκοπία
:30 Τελευταία ενημέρωση: :30

Κόντρα Σόιμπλε- Ντράγκι για την Ελλάδα

Κόντρα Σόιμπλε- Ντράγκι για την Ελλάδα

Η λογομαχία ανάμεσα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι φαίνεται πως ήταν ο λόγος που διακόπηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup και αποφασίστηκε η συνέχιση της για σήμερα.

Κόντρα Σόιμπλε- Ντράγκι για την Ελλάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός υπουργός διέκοψε τον Μάριο Ντράγκι την στιγμή που αναφερόταν στο ελληνικό πρόβλημα λέγοντας του «Μην με περνάς για ανόητο».


Κόντρα Σόιμπλε- Ντράγκι για την Ελλάδα

Προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε ρόλο «πυροσβέστη», ανακοίνωσε την ίδια στιγμή ότι η συνεδρίαση θα διακοπεί και θα συνεχιστεί σήμερα στις 12 μμ ώρα Ελλάδας.

Η σημερινή συνεδρίαση αναμένεται εξίσου δύσκολη με την Φινλανδία να διατηρεί την πιο "εχθρική" στάση απέναντι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα άλλωστε με κυβερνητικές πηγές υπάρχουν χώρες που δεν θέλουν την συμφωνία για λόγους πους δεν έχουν να κάνουν με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως σήμερα θα υπαρξει και Σύνοδος Κορυφής όπου ο Ματέο Ρέντσι αναμένεται να κάνει παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας ενώ εκτιμάται πως θα υπάρξουν άμεσα και άλλες συνεδριάσεις του Eurogroup.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δυο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
http://www.businessnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ