Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 11.00

16 Ιουλίου 2015

Τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 11.00

Eurogroup                   Τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 11.00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Ολόκληρο το σημείωμα Ντάισελμπλουμ
:08 Τελευταία ενημέρωση: :08

Τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 11.00

Τηλεδιάσκεψη για το ελληνικό ζήτημα θα έχουν σήμερα στις 11.00 (ώρα Ελλάδας) οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών-μελών της Ευρωζώνης, όπως ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ.

Τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 11.00
«Επιβεβαιώθηκε: τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Πέμπτη στις 10 π.μ. (ώρα Βρυξελλών) για την Ελλάδα», έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος του κ. Ντέισελμπλουμ, Μισέλ Ρέινς.

Τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 11.00

«Επιβεβαιώθηκε: τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Πέμπτη στις 10 π.μ. (ώρα Βρυξελλών) για την Ελλάδα», έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος του κ. Ντέισελμπλουμ, Μισέλ Ρέινς.
Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης αναμένεται να συζητηθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε να ανοίξει ο δρόμος για ένα τρίτο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Ο κ. Ντέισελμπλουμ είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα γίνει ακόμη μια τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, πιθανόν την Παρασκευή, για να εγκριθεί η έναρξη των διαπραγματεύσεων.
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ