Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Τσακαλώτος: «Πάμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση»

3 Ιουλίου 2015

Τσακαλώτος: «Πάμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση»

δημοψήφισμα                   

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:  grexittsiprasελλαδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Μοσκοβισί: Μετά το δημοψήφισμα πρέπει να ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις
:50 Τελευταία ενημέρωση: :50

Τσακαλώτος: «Πάμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση»

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Τσακαλώτος: «Πάμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση»
H κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα μπορούσε να περάσει τη συμφωνία με τους δανειστές από τη Βουλή 

Παραδοχή Τσακαλώτου: «Πάμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση»

Στην παραδοχή ότι ο πραγματικός λόγος που ο Ελληνικός λαός οδεύει στην κάλπη την Κυριακή, είναι γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα μπορούσε να περάσει τη συμφωνία με τους δανειστές από τη Βουλή και θα… έπεφτε, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Σχέσεων, Ε. Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στο CNN.Παραδοχή Τσακαλώτου: «Πάμε σε δημοψήφισμα γιατί θα έπεφτε η κυβέρνηση»

«Η πρόταση των θεσμών δεν είναι βιώσιμη. Δεν δημιουργούσε τις συνθήκες για να κάνουμε όσα υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε. Αυτό σήμαινε ότι δεν μπορούσαμε να το θέσουμε στη βουλή γιατί δεν θα ψηφιζόταν και θα έπεφτε η κυβέρνηση.

«Για αυτό προχωρήσαμε στο δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο λαός αν είναι ένας δίκαιος συμβιβασμός. Αν απαντήσουν ''Ναι'', θα το σεβαστούμε. Αν πούνε ''Όχι'', θα συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση, για μία συμφωνία βιώσιμη».

Αλλά και το πρωί στον ΣΚΑΙ ο κ.Τσακαλώτος επανέλαβε ότι δεν περνούσε η συμφωνία και επεσήμανε "καλύτερα να πηγαίναμε ένα μήνα πριν στο δημοψήφισμα".

http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ