Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί ΟΑΕΔ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 19.102 ανέργους

26 Αυγούστου 2015

ΟΑΕΔ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 19.102 ανέργουςΕΤΙΚΕΤΕΣ:  ελλαδα,οαεδ,  
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: 
:04 Τελευταία ενημέρωση: :04 

ΟΑΕΔ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 19.102 ανέργους
ΟΑΕΔ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 19.102 ανέργους

Στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ, έως και τις 14 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οργανισμού άνεργοι να υποβάλλουν αιτήσεις για 5μηνη απασχόληση σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις. "Κλείνει" ο κύκλος για 52.626 θέσεις κοινωφελούς εργασίας.


ΟΑΕΔ:Από σήμερα οι αιτήσεις για 19.102 ανέργους -Η τελευταία προκήρυξη Κοινωφελούς Εργασίας

Ξεκινά σήμερα η 3η φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για τη δημιουργία 19.102 θέσεων 5μηνης απασχόλησης σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις. Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2015.


Δικαιούχος φορέας είναι η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΕΚΤ του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ αρμόδιος φορέας για την υποδοχή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των ωφελουμένων και την καταβολή των αποδοχών στους ωφελούμενους είναι ο ΟΑΕΔ.

Με τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης ολοκληρώνεται το ανασχεδιασμένο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο οποίο μετέχουν συνολικά 52. 626 άνεργοι.

Βάσει του σχεδιασμού ο οποίος ενδέχεται να πάει λίγο πίσω λόγω των πολιτικών εξελίξεων, όμως δεν προβλέπεται να αλλάξει καθώς έχει ήδη εγκριθεί, θα ακολουθήσουν συνολικά 10 προγράμματα και δράσεις με στόχο τη συμμετοχή 110.000 ανέργων.
http://www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ