Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Βοήθεια από την ΕΕ για τους πρόσφυγες ζητά ο Τσίπρας

7 Αυγούστου 2015

Βοήθεια από την ΕΕ για τους πρόσφυγες ζητά ο Τσίπρας

Ελλάδα                                                 

:55 Τελευταία ενημέρωση: :55

Βοήθεια από την ΕΕ για τους πρόσφυγες ζητά ο Τσίπρας

Το μεταναστευτικό είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα για όλη τη Ευρώπη και όχι μόνο για την Ελλάδα δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης για τη διαχείριση του θέματος των προσφύγων, η οποία γίνεται στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου.


Βοήθεια από την ΕΕ για τους πρόσφυγες ζητά ο Τσίπρας


"Στο θέμα αυτό θα φανεί εάν η αλληλεγγύη είναι ευχολόγια και εξαντλείται στον δανεισμό με δυσμενείς όρους ή έχει πραγματική βάση" τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. "Η Ελλάδα είναι το σύνορο της Ευρώπης και δέχεται τεράστιες ροές και δη προσφυγικές. Θα φανεί πόσο υπάρχει η προοπτική για μια Ευρώπη αλληλεγγύης ή αν ο καθένας θα κοιτάει τα σύνορά του..."

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την Τουρκία, διότι από εκεί δεχόμαστε 2 εκ. πρόσφυγες και τόνισε ότι η ίδια συζήτηση πρέπει να γίνει και με άλλες χώρες όπως η Συρία και η Λιβύη.

"Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση μέσα στην κρίση" δήλωσε ο πρωθυπουργός. "Οι ροές των μεταναστών-προσφύγων υπερβαίνουν τις δυνατότητές μας και έχουμε εξαιρετική δυσκολία να τις αντιμετωπίσουμε χωρίς ευρωπαϊκή βοήθεια. Εμείς θέλουμε και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να τους αντιμετωπίσουμε ως ανθρώπους από το υστέρημα των δυνατοτήτων μας αλλά πρέπει να υπάρξει άμεση ανταπόκριση από την ΕΕ..."

Στη σύσκεψη μετέχουν επίσης ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ