Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Western Union: επαναλειτουργία στην Ελλάδα της υπηρεσίας αποστολής χρημάτων

28 Αυγούστου 2015

Western Union: επαναλειτουργία στην Ελλάδα της υπηρεσίας αποστολής χρημάτων

Τράπεζες                       Capital Control - συναλλαγές με τις τράπεζες για επιχειρήσεις

ετικέτες:  ELAΕΚΤcapitaltrapezesΈκτακτα μέτρα,
Σχετικά άρθρα: Τι αλλάζει στα capital controls,
:40 Τελευταία ενημέρωση: :40

Western Union: επαναλειτουργία στην Ελλάδα της υπηρεσίας αποστολής χρημάτων

Διαθέσιμη γίνεται ξανά η υπηρεσία αποστολής χρημάτων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Western Union.

Western Union: επαναλειτουργία στην Ελλάδα της υπηρεσίας αποστολής χρημάτων

Έτσι, μετά την επαναλειτουργία αρχικά των εγχώριων και μετέπειτα των εισερχόμενων εμβασμάτων από το εξωτερικό (6.000 Ευρώ μετρητά ανά συναλλαγή), τώρα πλέον, με την επαναλειτουργία και των εμβασμάτων προς το εξωτερικό, αποκαταστάθηκαν όλες οι υπηρεσίες της Western Union στη χώρα μας, με τους περιορισμούς που έχουν θέσει οι Αρχές.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει σε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης με το σήμα Western Union σε ολόκληρο τον κόσμο, μέχρι και 500 ευρώ το μήνα.
Επί πλέον, η WorldBridge, όπως και κάθε Ίδρυμα Πληρωμών, έχει ένα ανώτατο συνολικό ποσό μηνιαίως για όλα τα εξερχόμενα εμβάσματα.

Ήδη, διαβεβαιώνει η Western Union, γίνονται προσπάθειες, σε συνεννόηση με τις αρχές, για μια κατά προτεραιότητα νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα υπολογίζει με ένα δικαιότερο τρόπο αυτό το όριο, χωρίς να προκαλείται επιβάρυνση στην ρευστότητα των τραπεζών, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν τα Ιδρύματα Πληρωμών να περικόψουν τις εργασίες τους μόλις φθάσουν το συγκεκριμένο όριο.

Σημειώνεται ότι η Western Union είναι κύριος αντιπρόσωπος της WorldBridge (Paylink) στην Ελλάδα.
http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ