Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Εθνική Τράπεζα: Πρώιμη κάθε πρόβλεψη περί στρατηγικής ανακεφαλαιοποίησης

29 Σεπτεμβρίου 2015

Εθνική Τράπεζα: Πρώιμη κάθε πρόβλεψη περί στρατηγικής ανακεφαλαιοποίησης

Τράπεζες                       Πρώιμη κάθε πρόβλεψη περί στρατηγικής ανακεφαλαιοποίησης

:50 Τελευταία ενημέρωση: :50

Εθνική Τράπεζα: Πρώιμη κάθε πρόβλεψη περί στρατηγικής ανακεφαλαιοποίησης

Πρώιμη κάθε πρόβλεψη περί στρατηγικής ανακεφαλαιοποίησης

Εθνική Τράπεζα: Εξετάζει εναλλακτικές για πιθανή ανακεφαλαιοποίηση

Πρώιμη χαρακτηρίζει η Εθνική Τράπεζα οποιαδήποτε πρόβλεψη περί υιοθέτησης συγκεκριμένης στρατηγικής επιλογής για την κάλυψη τυχόν αναγκών ανακεφαλαιοποίησης.

Πρώιμη κάθε πρόβλεψη περί στρατηγικής ανακεφαλαιοποίησης


Απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν πως η Εθνική εξετάζει την πώληση του συνόλου του ποσοστού που διαθέτει στη Finansbank στο πλαίσιο του επικαιροποιημένου σχεδίου αναδιάρθρωσης που πρόκειται να υποβάλει στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της ΕΕ η τράπεζα χαρακτήρισε πρώιμες τις σχετικές αναφορές.

«Η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, εν όψει ολοκλήρωσης των αποτελεσμάτων του AQR και της άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων (stress tests) που διεξάγει η ΕΚΤ, εξετάζει, όπως οφείλει, σειρά εναλλακτικών προτάσεων για την έγκαιρη κάλυψη τυχόν αναγκών ανακεφαλαιοποίησης. Κατά την παρούσα διερευνητική φάση και μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών ασκήσεων από την ΕΚΤ, θεωρείται πρώιμη οποιαδήποτε πρόβλεψη περί υιοθέτησης συγκεκριμένης στρατηγικής επιλογής επί των αναφερομένων στα δημοσιεύματα», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.
http://finance.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ