Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Mέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ: Αλλαγές στο μνημόνιο αφού έχουν επιτευχθεί οι στόχοι του

11 Σεπτεμβρίου 2015

Mέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ: Αλλαγές στο μνημόνιο αφού έχουν επιτευχθεί οι στόχοι του

Ευρωζώνη                                                         

:20 Τελευταία ενημέρωση: :20

Mέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ: Αλλαγές στο μνημόνιο αφού έχουν επιτευχθεί οι στόχοι του

Περιθώρια για αλλαγές στο Μνημόνιο μετά τις εκλογές «βλέπει» ο Μπενουά Κερέ


Mέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ: Αλλαγές στο μνημόνιο αφού έχουν επιτευχθεί οι στόχοι του

Περιθώρια "ελιγμών" στο πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα με τους δανειστές της, μετά τις εκλογές, διαβλέπει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μπενουά Κερέ (Benoit Coeure).

Σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα από τον όμιλο EBRA newspaper group (L'Alsace, Les Dernières Nouvelles d'Alsace, Le Républicain Lorrain, L'Est Républicain, Vosges Matin, Le Bien Public, Le Journal de Saône-et-Loire, Le Progrès, Le Dauphiné Libéré and Vaucluse Matin) επισημαίνει ότι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στις σχέσεις της Ελλάδος με τους εταίρους της αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να γίνουν οι όποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα που συμφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας με τους άλλους 11 Ευρωπαίους ηγέτες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ «το σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα και οι εταίροι της εμπιστεύονται και πάλι ο ένας τον άλλο. Σε αυτή τη βάση, θα υπάρξουν περιθώρια ελιγμών όταν πρόκειται για την προσαρμογή του προγράμματος μετά τις εκλογές, για παράδειγμα όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και την αντιμετώπιση των κεκτημένων συμφερόντων, υπό την προϋπόθεση ότι οι στόχοι του προγράμματος έχουν επιτευχθεί».
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ