Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάθεση έργου στην εταιρεία Φλαμπουράρη: Όλα νόμιμα (vid)

15 Σεπτεμβρίου 2015

Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάθεση έργου στην εταιρεία Φλαμπουράρη: Όλα νόμιμα (vid)

Δημοσίευση: 15/09/2015 - 22:25 Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2015 - 22:25

Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάθεση έργου στην εταιρεία Φλαμπουράρη: Όλα νόμιμα (vid)

«Όλα έγιναν νόμιμα» απαντά η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για την δουλειά που πήρε η εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη, ΔΙΑΤΜΗΣΗ, ύψους 3,9 εκατ. ευρώ. Η Περιφέρεια μιλά για «σκανδαλολογία» και «χαρτογιακάδες εκβιαστές που παίζουν το μέλλον της πατρίδας σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα».


Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανάθεση έργου στην εταιρεία Φλαμπουράρη: Όλα νόμιμα (vid)

Ειδικότερα, σε δήλωσή της, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου δηλώνει ότι «στην περιφέρεια Πελοποννήσου δεν μοιράζονται δουλειές» και πως η συγκεκριμένη ανάθεση έγινε με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα.


«Για μια ακόμη φορά προσπαθούν κάποιοι «γνωστοί άγνωστοι - γνωστά παπαγαλάκια» να εμπλέξουν τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να ικανοποιήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Στέλνουμε αυστηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «δεν μοιράζονται δουλειές». Τηρείται απόλυτα η νομιμότητα και η διαφάνεια για όλους και για όλα χωρίς επιλογές ή αποκλεισμούς».

Όσον αφορά το επίμαχο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που αφορά το Αλιευτικό Καταφύγιο Βραχατίου, η κ. Νικολάκου τονίζει πως:


• Η Επιτροπή Διαγωνισμού και η Επιτροπή Ενστάσεων, εισηγήθηκαν ως ανάδοχο την εταιρεία με την οικονομικότερη προσφορά, τη ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ.
• Στις δύο προαναφερθείσες επιτροπές συμμετέχουν αποκλειστικά υπηρεσιακοί παράγοντες κατόπιν κλήρωσης,
• Η Οικονομική Επιτροπή «ομόφωνα ενέκρινε την εισήγηση των ανωτέρω επιτροπών
• Στη συνέχεια, όπως προβλέπεται σύμφωνα με το νόμο το έργο συμβασιοποιήθηκε και εκτελείται, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις απαιτούμενες από το νόμο εγκρίσεις.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής και αντιπεριφερειάρχη «ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η Περιφερειακή αρχή δεν «κιότεψαν ποτέ και δεν φοβήθηκαν τίποτα, γιατί ήταν πάντα συνοδοιπόροι με τους πολίτες της Πελοποννήσου».

«Παρά την πολιτική αστάθεια που οδηγεί σε στασιμότητα στα δημόσια έργα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να υλοποιεί τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της, γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι μόνο με την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες, ελπίδα και προοπτική» τονίζει.

«Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα μας προεκλογική περίοδο δεν θα τους επιτρέψουμε να χρησιμοποιούν μεθόδους αποπροσανατολισμού και σκανδαλολογίας εμπλέκοντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου» καταλήγει η κ. Νικολάκου.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ