Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Süddeutsche Zeitung: «Το ΔΝΤ παραμένει αλλά η αξιολόγηση της troika το Νοέμβριο»

2 Σεπτεμβρίου 2015

Süddeutsche Zeitung: «Το ΔΝΤ παραμένει αλλά η αξιολόγηση της troika το Νοέμβριο»

ΔΝΤ                                                           Süddeutsche Zeitung: «Το ΔΝΤ παραμένει αλλά η αξιολόγηση της troika το Νοέμβριο»


:09 Τελευταία ενημέρωση: :09

Süddeutsche Zeitung: «Το ΔΝΤ παραμένει αλλά η αξιολόγηση της troika το Νοέμβριο»

SZ: Το νωρίτερο τέλη Νοεμβρίου η πρώτη αξιολόγηση

Την εκτίμηση ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα συμμετάσχει και στο τρίτο πρόγραμμα δανειακής στήριξης της Ελλάδας εκφράζει σε ανάλυση στις οικονομικές της σελίδες η Süddeutsche Zeitung υπό τον τίτλο «Το ΔΝΤ παραμένει».


Süddeutsche Zeitung: «Το ΔΝΤ παραμένει αλλά η αξιολόγηση της troika το Νοέμβριο»

Όπως σημειώνει η εφημερίδα του Μονάχου, «όλα συνηγορούν υπέρ του ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει και στο τρίτο πακέτο βοήθειας, με την προϋπόθεση ότι οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου δεν θα καταστήσουν την Ελλάδα εντελώς μη κυβερνήσιμη.

«Έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να έχει επιτυχία το πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα και να μπορέσει να συμμετάσχει το Ταμείο», λέει ένας ειδικός με γνώση των συζητήσεων στις επιτροπές του ΔΝΤ.

Και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι υπολογίζει στη συμμετοχή του ΔΝΤ. «Το Ταμείο θα συμμετάσχει στο ύψους 86 δις ευρώ πρόγραμμα με 16 δις», είπε.

Πάντως, η εφημερίδα διευκρινίζει ότι η απόφαση για συμμετοχή ή όχι του ΔΝΤ θα ληφθεί το νωρίτερο στο τέλος Νοεμβρίου. «Το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αξιολογήσουν τότε τις μεταρρυθμιστικές προόδους που θα έχουν επιτευχθεί. Αυτή η πρώτη αξιολόγηση θα έπρεπε κανονικά να γίνει ήδη τον Οκτώβριο, ωστόσο αφότου ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου, όλες οι αποφάσεις “πάγωσαν”», υπογραμμίζει η SZ.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ