Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Μοσκοβισί: Ίσως χρειαστεί ευελιξία στα ελλείμματα λόγω μεταναστευτικού

1 Οκτωβρίου 2015

Μοσκοβισί: Ίσως χρειαστεί ευελιξία στα ελλείμματα λόγω μεταναστευτικού

grexit                                                         

:13 Τελευταία ενημέρωση: :13

Μοσκοβισί: Ίσως χρειαστεί ευελιξία στα ελλείμματα λόγω μεταναστευτικού

Μοσκοβισί: Είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές στους όρους για το ελληνικό χρέος

«Είναι η μεγαλύτερη μετανάστευση ανθρώπων εδώ από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου», υποστήριξε ο ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιέρ Μοσκοβισί (φωτ. αρχείου).

Μοσκοβισί: Ίσως χρειαστεί ευελιξία στα ελλείμματα λόγω μεταναστευτικούΗ Ευρωζώνη μπορεί να χρειαστεί να δείξει ευελιξία στην εφαρμογή κανόνων που υποχρεώνουν τα μέλη της σε μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, λόγω του κόστους της προσφυγικής κρίσης, είπε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιέρ Μοσκοβισί.

Όπως ανέφερε ο Μοσκοβισί σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης επιτρέπει ευελιξία υπό έκτακτες περιπτώσεις.

«Θα προσπαθήσουμε τώρα να αναλύσουμε το κατά πόσο μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκτακτη περίπτωση η προσφυγική κρίση. Είναι η μεγαλύτερη μετανάστευση ανθρώπων εδώ από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου», σημείωσε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η προσφυγική κρίση «είναι βραχυπρόθεσμο βάρος για τις οικονομίες» αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει «στο μεσοπρόθεσμο χρόνο αυτό».
«Άρα θα πρέπει να βλέπουμε την προσφυγική κρίση και το κόστος της ως επένδυση. Είμαι σίγουρος ότι θα αφυπνίσει ένα καινούριο εργατικό δυναμικό, καινούρια ενέργεια και καινούρια κατανάλωση, οπότε μακροχρόνια θα έχει θετική επίδραση στις οικονομίες», εκτίμησε.

Πηγές: http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ