Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ασφαλιστικό : Μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους και περισσότερο στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ

10 Νοεμβρίου 2015

Ασφαλιστικό : Μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους και περισσότερο στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ

Ασφαλιστικά                    

Ασφαλιστικό : Μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους και περισσότερο στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ

Εξομοίωση με τις εισφορές του ΙΚΑ σε όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία

Μητρόπουλος: Πρώτα θύματα οι συντάξεις κάτω των €1.000

Μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους εάν εφαρμοστεί η ατζέντα του ασφαλιστικού


Ασφαλιστικό : Μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους και περισσότερο στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ


Πρώτα θα πληγούν οι συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ με το νέο ασφαλιστικό υποστήριξε ο Αλέξης Μητρόπουλος.


Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega ο κ. Μητρόπουλος τόνισε, εάν εφαρμοστεί ολόκληρη η ατζέντα του ασφαλιστικού, «τότε θα πάμε σε μεγάλες μειώσεις για όλους τους συνταξιούχους» για «μικρές, μεσαίες και ανώτερες» συντάξεις ενώ συμπλήρωσε ότι «με τις επτά ρυθμίσεις του πρώτου εφαρμοστικού νόμου του τρίτου μνημονίου, οι πρώτες που θα πληγούν και θα πληγούν περισσότερο είναι οι συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ».

«με τις επτά ρυθμίσεις του πρώτου εφαρμοστικού νόμου του τρίτου μνημονίου, οι πρώτες που θα πληγούν και θα πληγούν περισσότερο είναι οι συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ».

Ανέφερε πως «το ασφαλιστικό ισορροπεί πάνω σε σχοινί, έχουμε ισορροπία τρόμου» σημειώνοντας ότι οι εκκρεμούσες συντάξεις χρηματοδοτούν τις καταβαλλόμενες.

Τόνισε πως τα τελευταία τρία χρόνια πάγωσε η καταβολή του εφάπαξ «όπου εκκρεμούν 61.000 ή κόστους 1,8 δισ. ευρώ», ενώ μίλησε για 4,5 δισ. ευρώ που αναλογούν στις 391.000 εκκρεμούσες συντάξεις -κύριες, επικουρικές, μερισματικές και εφάπαξ- ποσά τα οποία ζητούνται αλλά δεν καταβάλλονται.

Επισήμανε ότι υπάρχει πίεση των δανειστών να ισχύσει η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος τόσο στις επικουρικές όσο και στις κύριες συντάξεις.
http://www.tovima.gr


Εγκύκλιος ΙΚΑ αριθμ. πρωτ.: Ε40/535/28.7.2015 Καταβολή τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών με Ταυτότητα Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών και τροποποίηση περιόδου υποβολής Α.Π.Δ. Δώρου Χριστουγέννων και Δώρου Πάσχα
Λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία - οικονομικές υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ