Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ειρωνικά σχόλια για τις καταγγελίες Πανούση

10 Νοεμβρίου 2015

Ειρωνικά σχόλια για τις καταγγελίες Πανούση


Ειρωνικά σχόλια για τις καταγγελίες Πανούση

Αιχμές κατά του Γιάννη Πανούση που κατήγγειλε σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατονόμασε με την τρομοκρατία και απειλές κατά της ζωής του, άφησαν μέλη της κυβέρνησης προσερχόμενα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιείται στον απόηχο του Eurogroup.


Ειρωνικά σχόλια για τις καταγγελίες Πανούση

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες Πανούση, δήλωσε: "Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο".

Για το ίδια θέμα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός. Όταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες, ανέφερε, για να προσθέσει ότι είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη.

"Αστυνομικές ιστορίες", ήταν το σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα όταν προσερχόμενος στη Βουλή για το υπουργικό συμβούλιο ρωτήθηκε για τις καταγγελίες Πανούση.

http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ