Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί ΕΣΕΕ: 1 στους 3 εργοδότες προτίθεται να γίνει ο ίδιος μισθωτός

23 Νοεμβρίου 2015

ΕΣΕΕ: 1 στους 3 εργοδότες προτίθεται να γίνει ο ίδιος μισθωτόςΕΣΕΕ: 1 στους 3 εργοδότες προτίθεται να γίνει ο ίδιος μισθωτός

Άνοδος του δείκτη απασχόλησης ανάγκης - 1 στις 6 επιχειρήσεις θα αναστείλει δραστηριότητα εντός του 2016


ΕΣΕΕ: 1 στους 3 εργοδότες προτίθεται να γίνει ο ίδιος μισθωτόςΕνισχύθηκε η απασχόληση ανάγκης, λόγω της ανεργίας, κατά 5,3% το 2015 σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου.

Ωστόσο και παρά την αισιοδοξία που επικρατεί για το πάγωμα του ρυθμού των λουκέτων στα εμπορικά καταστήματα, 1 στις 6 επιχειρήσεις δηλώνει ότι πιθανά θα αναστείλει την δραστηριότητα της μέσα στο 2016.

Παράλληλα - στοιχείο που καταγράφεται για πρώτη φορά - 1 στους 3 εργοδότες είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το εμπόριο και να βρει μια θέση μισθωτού στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

«Στην Ελλάδα οι ΜμΕ σε αντίθεση με όλη την υπόλοιπη Ευρώπη που της ενισχύουν, δουλεύουν για να πληρώνουν φόρους και να σηκώνουν το βάρος της οικονομίας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ