Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί ΓΓΔΕ: Καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα για τη χρήση πλαστικού χρήματος

9 Νοεμβρίου 2015

ΓΓΔΕ: Καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα για τη χρήση πλαστικού χρήματος


:00 Τελευταία ενημέρωση: :00

ΓΓΔΕ: Καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα για τη χρήση πλαστικού χρήματος

ΓΓΔΕ: Καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα για τη χρήση πλαστικού χρήματος

Η ΓΓΔΕ σημειώνει ότι η υποβολή του προβλεπόμενου κοστολογημένου σχεδίου υλοποίησης των παραπάνω παραδόθηκε ήδη νωρίτερα από την καθορισθείσα προθεσμία.ΓΓΔΕ: Καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα για τη χρήση πλαστικού χρήματος

Παράταση στην προθεσμία για τη λειτουργία της Ομάδας Εργασίας για τις ηλεκτρονικές πληρωμές από 31-12-2015 στις 31-12-2016 έδωσε το υπουργείο Οικονομικών με απόφαση (αριθ. 1144332/9-11-2015) του αναπληρωτή γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Ιωάννη Μπάκα.

Πάντως, σε ανακοίνωσή της η ΓΓΔΕ σημειώνει ότι από ορισμένα μέσα ενημέρωσης σχολιάστηκε ότι με την παράταση αυτή παγώνει για έναν χρόνο η χρήση καρτών για επιχειρήσεις και επαγγελματίες και διευκρινίζει ότι δεν έχει αλλάξει σε κανένα σημείο το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του μέτρου της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και των ηλεκτρονικών πληρωμών, αντίθετα επισπεύδεται η υποχρεωτική χρήση των παραπάνω.

Όπως επισημαίνεται, η παράταση λειτουργίας της σχετικής Ομάδας Εργασίας χορηγήθηκε, για να γίνει παρακολούθηση και της σταδιακής αποτελεσματικής εφαρμογής όλων των φάσεων του ολοκληρωμένου σχεδίου ηλεκτρονικών πληρωμών από την ίδια Ομάδα Εργασίας.

Η ΓΓΔΕ σημειώνει ότι η υποβολή του προβλεπόμενου κοστολογημένου σχεδίου υλοποίησης των παραπάνω παραδόθηκε ήδη νωρίτερα από την καθορισθείσα προθεσμία.
http://www.naftemporiki.gr/
Λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία - οικονομικές υπηρεσίες
Λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία - οικονομικές υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ