Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Κάρτα σίτισης έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση

23 Νοεμβρίου 2015

Κάρτα σίτισης έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση

Κάρτα σίτισης έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση
Κάρτα σίτισης έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση

Έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση στην κάρτα σίτισης


Κάρτα σίτισης έγινε η πληρωμή για την πέμπτη δόση


Ξεκίνησε η πίστωση στην κάρτα αλληλεγγύης (κάρτα σίτισης) για τον μήνα Νοέμβριο. Ήδη στους περισσότερους λογαριασμούς έχουν κατατεθεί τα χρήματα από τις 6 το απόγευμα σήμερα 23/11.
Σύμφωνα με την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας κ. Φωτίου η πέμπτη δόση για την κάρτα σίτισης πιστώθηκε στους δικαιούχους χωρίς καθυστερήσεις και την προκαθορισμένη ημερομηνία. Να υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη πίστωση στην κάρτα αλληλεγγύης είχε αργήσει αρκετά.

Οι κάρτες ενεργοποιούνται για πέμπτη φορά. Το συνολικό ποσό που θα κατατεθεί θα ανέρχεται στα 16 εκ. ευρώ κι αφορά 145.537 δικαιούχους οι οποίοι δικαιούνται από 70 ως 220 ευρώ, ανάλογα με το εισόδημα τους.

Για το επίδομα ενοικίου ορισμένοι δικαιούχοι πληρώθηκαν το δικαιούμενο ποσό την Παρασκευή χωρίς όμως να υπάρξει ανακοίνωση για το ύψος της καταβολής και τον αριθμό των δικαιούχων
http://www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ