Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Οι πρώην χώρες σε πρόγραμμα:Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία τα success story της Ευρωζώνης

3 Νοεμβρίου 2015

Οι πρώην χώρες σε πρόγραμμα:Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία τα success story της Ευρωζώνης


:21 Τελευταία ενημέρωση: :21

Οι πρώην χώρες σε πρόγραμμα:Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία τα success story της Ευρωζώνης

ευρω, Ευρωζώνη, ΕΚΤ, Ευρώπη, ευρωπαϊκων,
«Βλέπουμε τα πρώτα σημάδια επιτυχίας. Χώρες αρχίζουν να περιορίζουν τα διαρθρωτικά τους ελλείμματα. Οι χώρες σε πρόγραμμα, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, επίσης η Ελλάδα, έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικές» δήλωσε ο κ. Σόιμπλε

Η Κύπρος αποτελεί παράδειγμα της προόδου την οποία έχει σημειώσει η Ευρωζώνη, δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, εκτιμώντας ότι η χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της τον επόμενο χρόνο.

Ρέγκλινγκ: «Η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να κάνει ρήξη με το παρελθόν»

Η Ελλάδα παραμένει ειδική περίπτωση, παρά το γεγονός ότι η νέα κυβέρνηση έχει την ευκαιρία να κάνει μια καθαρή ρήξη με το παρελθόν, ανέφερε, μιλώντας στο μιλώντας στο 11ο Συνέδριο του Economist που διεξάγεται στη Λευκωσία.

Οι πρώην χώρες σε πρόγραμμα:Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία τα success story της Ευρωζώνης

O κ. Ρέγκλινγκ υπογράμμισε ότι οι πρώην χώρες σε πρόγραμμα - Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία - βρίσκονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους μεταρρυθμιστές στον κόσμο, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Στην Ισπανία η ανάπτυξη εκτιμάται ότι θα φτάσει το 3% αυτόν τον χρόνο, στην Ιρλανδία ίσως και το 6%.

Η Κύπρος οδεύει να γίνει το τέταρτο success story της Ευρωζώνης, υποθέτοντας ότι θα συνεχίσει στον δρόμο των υπεύθυνων πολιτικών, τόνισε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ESM, οι μελλοντικές παρεμβάσεις στην Κύπρο θα πρέπει να εστιάσουν στον περιορισμό της γραφειοκρατίας και στη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης. Ένα ακόμη πιο σημαντικό θέμα είναι αυτό των μη εξυπηρετούμενων δανείων στον τραπεζικό τομέα, είπε.
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ