Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας του 2016

24 Νοεμβρίου 2015

Στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας του 2016

:0Τελευταία ενημέρωση: :07

Στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας του 2016
Στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας του 2016

Η ανάρτηση των εντύπων θα είναι σταδιακή, όπως αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ


Στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας του 2016

Στη διάθεση των οδηγών τέθηκε το απόγευμα της Τρίτης(24/11/2015) η ηλεκτρονική εφαρμογή για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας του 2016.

Μέσω της εφαρμογής, οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν την κατάσταση των οχημάτων που έχουν στην κατοχή τους αλλά και να εκτυπώσουν το έντυπο των τελών κυκλοφορίας του επόμενου έτους.

Για να μπορέσει κάθε ιδιοκτήτης να τα δει, να τα εκτυπώσει και να τα πληρώσει, θα πρέπει να μπει στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr και πληκτρολογώντας τα συνθηματικά του, να κάνει είσοδο στην σελίδα "Ειδοποιήσεις Πληρωμής", που θα του εμφανίσει την Κατάσταση Οχημάτων και τα νέα τέλη.

Εναλλακτικά, αν δεν έχει πρόχειρους τους κωδικούς του, μπορεί να επιλέξει "ΕΝΤΥΠΑ Τ.Κ. 2016" και να μπει την εφαρμογή εκτύπωσης των τελών, όπου τους ζητείται να συμπληρώσει μόνο τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ