Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Συμφωνία για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup

9 Νοεμβρίου 2015

Συμφωνία για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup

Eurogroup                                                 Σήμερα 6/8, οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - θεσμών θα εστιάσουν στα «κόκκινα» δάνεια

Συμφωνία για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup
Συμφωνία για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup

Σαπέν: Να υπάρξει σήμερα συμφωνία για την Ελλάδα

«Πηγαίνω στις Βρυξέλλες με τη διάθεση ότι θα πρέπει να επιτευχθεί μια συμφωνία αυτό το απόγευμα. Αυτό θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης και την καταβολή των κεφαλαίων στην Ελλάδα», ανέφερε ο Σαπέν

Συμφωνία για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup

Σαπέν: «Είναι κάπως περίεργο που ζητάμε συνέχεια περισσότερα από την Ελλάδα»

Συμφωνία για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup, η οποία θα ανοίγει τον δρόμο για την εκταμίευση χρημάτων στη χώρα εντός της εβδομάδας, θέλει η Γαλλία, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της, Μισέλ Σαπέν.

«Πηγαίνω στις Βρυξέλλες με τη διάθεση ότι θα πρέπει να επιτευχθεί μια συμφωνία αυτό το απόγευμα. Αυτό θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης και την καταβολή των κεφαλαίων στην Ελλάδα», ανέφερε ο Σαπέν σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι.

Ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ τόνισε ότι η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτες προσπάθειες και πρόσθεσε πως «είναι κάπως περίεργο που ζητάμε συνέχεια περισσότερα από την Ελλάδα».

Οι δηλώσεις του κ. Σαπέν έρχονται λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το κρίσιμο Eurogroup στις Βρυξέλλες και μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Στις Βρυξέλλες θεωρούσαν, χθες το βράδυ, δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη την επίτευξη συμφωνίας σήμερα, είτε σε τεχνικό επίπεδο είτε στη διάρκεια της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας είναι το «αγκάθι» στην επίτευξη συμφωνίας, δεδομένου ότι για τα υπόλοιπα θέματα φαίνεται ότι υπάρχει προσέγγιση.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από Bloomberg
Λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία - οικονομικές υπηρεσίες
Λογιστικά φοροτεχνικά γραφεία - οικονομικές υπηρεσίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ