Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Την εκταμίευση της υποδόσης ύψους 2 δισ. ευρώ ενέκρινε το ESM

23 Νοεμβρίου 2015

Την εκταμίευση της υποδόσης ύψους 2 δισ. ευρώ ενέκρινε το ESMΤην εκταμίευση της υποδόσης ύψους 2 δισ. ευρώ ενέκρινε το ESM
Ενέκρινε ο ESM την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ

Ενέκρινε ο ESM την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ

Την εκταμίευση της υποδόσης ύψους 2 δισ. ευρώ ενέκρινε το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ESM, κατά τη συνεδρίαση του τη Δευτέρα.

Την εκταμίευση της υποδόσης ύψους 2 δισ. ευρώ ενέκρινε το ESM
Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, Eurogroup, κατά την οποία οι υπουργοί αναμένεται 

  • να εγκρίνουν και τυπικά την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ.
  • Θετική εισήγηση θα δώσουν και στην απελευθέρωση των 10 δισ. ευρώ, τα οποία προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.


Ακόμη, οι Ευρωπαίοι υπουργοί εκτιμάται ότι θα προβούν σε συστάσεις προς την Ελλάδα και τους θεσμούς να επιταχύνουν τις συζητήσεις για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων, με στόχο να ολοκληρωθεί εγκαίρως η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος.
Την εκταμίευση της υποδόσης ύψους 2 δισ. ευρώ ενέκρινε το ESM
Κατόπιν της ολοκλήρωσης του Eurogroup, είναι πιθανό να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον πρόεδρο, Γερούν Ντέισελμπλουμ και τον Επίτροπο Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί.Η ανακοίνωση του ESM


To Συμβούλιο των Διοικητών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ για την Eλλάδα, αναφέρει η ανακοίνωση του ESM.

«Η απόφαση αυτή ακολουθεί την ολοκλήρωση από την ελληνική κυβέρνηση της πρώτης ομάδας των προαπαιτούμενων. Η εκταμίευση που εγκρίθηκε σήμερα θα χρησιμοποιηθεί κατά πρώτο λόγο για την εξυπηρέτηση του χρέους, καθώς και για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών και συγχρηματοδοτούμενων έργων που χρηματοδοτούνται από διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλιντκ δήλωσε: «Η σημερινή απόφαση για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ από κεφάλαια του ESM αντανακλά την δέσμευση της ελληνικής κυβέρνηση στο πρόγραμμα με την εφαρμογή εκτεταμένης λίστας ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων. Σε αυτές περιλαμβάνονται μεταρρυθμίσεις κλειδιά για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, που είναι σημαντικές για να στηριχθεί η συνεχιζόμενη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης.»
Την εκταμίευση της υποδόσης ύψους 2 δισ. ευρώ ενέκρινε το ESM
«Αν παραμείνει εξίσου ισχυρή η εφαρμογή του προγράμματος, είμαι βέβαιος ότι οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του ελληνικού λαού θα του επιτρέψουν να επιτύχει ορατά βήματα προς μια υγιή ανάκαμψη».
http://news.in.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ