Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώνεται σύντομα το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης

2 Νοεμβρίου 2015

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώνεται σύντομα το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης

  

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώνεται σύντομα το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσηςΤράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώνεται σύντομα το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης

Περιλαμβάνει και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου


Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώνεται σύντομα το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσηςΠεπεισμένος οτι το σχεδιο κεφαλαιακής ενισχυσης της Τράπεζας Πειραιως θα ολοκληρωθει συντομα με επιτυχία ειναι ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιως Ανθιμος Θωμοπουλος. Όπως αναφέρει σε δηλωςεις του το σχεδιο περιλαμβάνει αυξηση μετοχικού κεφαλαίου και άλλες ενέργειες.

Αναλυτικά ο κ. Θωμοπουλος δηλωσε:
«Ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ολοκλήρωσαν την Συνολική Αξιολόγηση για τις τέσσερις συστημικές Τράπεζες, ανακοινώνοντας τις κεφαλαιακές απαιτήσεις για κάθε τράπεζα. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές, θωρακίζοντας περαιτέρω τον ισολογισμό της. Με δεδομένη την ηγετική μας θέση στην Ελλάδα, η ενίσχυση της κεφαλαιακής μας θέσης θα επιτρέψει στην Τράπεζα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη, προς όφελος των μετόχων, των πελατών και των εργαζομένων της.
Πέρα από την άσκησης διαχείρισης παθητικού που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, το σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης της Τράπεζας περιλαμβάνει αύξηση κεφαλαίου από ιδιώτες μετόχους και άλλες ενέργειες. Με βάση τις πρόσφατες επαφές μας με διεθνείς θεσμικούς επενδυτές, είμαστε πεπεισμένοι ότι το σχέδιο μας μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα.»
http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ