Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Επίσημος σχολιασμός της Die Welt από Γερμανία, σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης

7 Δεκεμβρίου 2015

Επίσημος σχολιασμός της Die Welt από Γερμανία, σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης


:10 Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2015 - 14:10

Επίσημος σχολιασμός της Die Welt από Γερμανία, σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης

Γερμανική πρεσβεία για Die Welt: Υποθετική εσωτερική αλληλογραφία

Το δημοσίευμα πυροδότησε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης την Κυριακή, ωστόσο τη Δευτέρα το Μαξίμου υποδέχθηκε με ανακούφιση την ανακοίνωση


Επίσημος σχολιασμός της Die Welt από Γερμανία, σχετικά πορεία της αξιολόγησης

Για «υποθετική εσωτερική αλληλογραφία» κάνει λόγο σε δελτίο Τύπου η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt περί «ακυβέρνητου καραβιού» για την πορεία της αξιολόγησης, που επικαλείται έκθεση της πρεσβείας. Το δημοσίευμα πυροδότησε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης την Κυριακή, ωστόσο τη Δευτέρα το Μαξίμου υποδέχθηκε με ανακούφιση την ανακοίνωση, καθώς ουσιαστικά διαψεύδει το επίμαχο δημοσίευμα.

«Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός κ. Στάινμαϊερ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επαίνεσε όλους τους συνομιλητές του και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα. Αντιμετώπιση στην οποία συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και η Γερμανία»
 τονίζεται στο δελτίο Τύπου, ενώ η γερμανική πρεσβεία προσθέτει ότι
«σε αυτό το πνεύμα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία συνεργάζονται στενά και εμπιστευτικά με όλες τις ελληνικές αρχές.»

«Ήταν μια βεβιασμένη κίνηση, και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας για την επίμαχη έκθεση.

«Το καράβι μπάζει από παντού νερά και το ενδεχόμενο πολιτικού πνιγμού έχει σοβαρές πιθανότητες» παρατήρησε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας εμμέσως το δημοσίευμα της Die Welt.
H ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα παγίως δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία αφορούν υποθετική εσωτερική αλληλογραφία.»

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός κ. Στάινμαϊερ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επαίνεσε όλους τους συνομιλητές του και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα. Αντιμετώπιση στην οποία συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και η Γερμανία.

»Σε αυτό το πνεύμα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία συνεργάζονται στενά και εμπιστευτικά με όλες τις ελληνικές αρχές.»

http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ