Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Tροπολογία για τα πρόστιμα των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 2015

16 Δεκεμβρίου 2015

Tροπολογία για τα πρόστιμα των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 2015


:5Τελ.ενημέρωση: :53Πρόστιμα για εκπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις Ε9-ΕΝΦΙΑ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ: προστιμαεκπροθεσμεςτροποποιητικές δηλώσειςε9ΕΝΦΙΑφορολογια κεφαλαίουφορολογία ακινήτων,

Τροπολογία για τα πρόστιμα των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 2015

Χωρίς πρόστιμα οι διορθώσεις Ε9

Mη επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ στις τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 του 2015

07/12/2015 θα ανοίξει το TAXIS για την διόρθωση λαθών στο Ε9

Χωρίς πρόστιμα οι διορθώσεις Ε9

Με τροπολογία που θα κατατεθεί σύντομα σε κάποιο από τα επικείμενα νομοσχέδια που θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή, το υπ. Οικονομικών θα δώσει λύση αναφορικά με τα πρόστιμα των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 2015.


Πιο συγκεκριμένα, το υπ. Οικ. μέσω της εν λόγω τροπολογίας που προωθεί, θα θεσπίσει τη μη επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ στις τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 του 2015.

Βέβαια, μέχρι να οριστικοποιηθεί αυτό, οι φορολογούμενοι κατά την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 (σ.σ. η εφαρμογή άνοιξε από χθες σημ.07/12/2015) θα βλέπουν το σχετικό μήνυμα που εμφανίζεται στην πλατφόρμα του περιουσιολογίου -ότι η δήλωσή τους είναι εκπρόθεσμη-, όμως αυτό προφανώς θα διορθωθεί στην πορεία, αφού μετά την ψήφιση της τροπολογίας δεν θα υφίσταται το σχετικό πρόστιμο.

Αναμένουμε τις εξελίξεις γύρω από το μείζον αυτό θέμα, αφού είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις εκπρόθεσμων τροποποιητικών δηλώσεων Ε9.


Τα πρόστιμα που αφορούν σε παλαιότερες τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 για έτη προ του 2015

Τα πρόστιμα που αφορούν σε παλαιότερες τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 για έτη προ του 2015

Ευελπιστούμε η σχετική τροπολογία που θα κατατεθεί να δώσει λύση και για τα προστιμα που αφορούν σε παλαιότερες τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 που είχαν υποβληθεί και αφορούσαν σε έτη προ του 2015, για τα οποία εκκρεμεί η επιβολή του σχετικού προστίμου από τη Δ.Ο.Υ.
http://www.taxheaven.grΣτο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ 2015 δεν υπολογίστηκε έκπτωση ή μείωση ενώ την δικαιούμαι. Ποια η διαδικασία για διόρθωση του ΕΝΦΙΑ;

Οι νέες διατάξεις σχετικά με την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων και τον υπολογισμό τόκων από τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας ν.4174/2013 ή ΚΦΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ