Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ασφαλιστικό: Στη Βουλή η απόφαση υπέρ των μειώσεων των συντάξεων

18 Ιανουαρίου 2016

Ασφαλιστικό: Στη Βουλή η απόφαση υπέρ των μειώσεων των συντάξεων

Ασφαλιστικά                    

Για 40 χρόνια ασφάλισης το ποσοστό αναπλήρωσης ορίζεται στο 60% του συντάξιμου μισθού
ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΙΚΑδεκοσυνταξηΟΤΑασφαλιστρωνasfalisiδημοσιο
:55 Τελευταία ενημέρωση: :55

Ασφαλιστικό: Στη Βουλή η απόφαση υπέρ των μειώσεων των συντάξεων

Στη Βουλή φέρνει η κυβέρνηση τη μάχη για το Ασφαλιστικό
Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση με αιχμή το Ασφαλιστικό. Επιχειρώντας να αναγκάσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και ειδικά το νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρουν θέση έναντι του καυτού θέματος, δρομολογεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Ασφαλιστικό: Στη Βουλή η απόφαση υπέρ των μειώσεων των συντάξεωνΣύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση θα προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, στόχος είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αν δηλαδή συντάσσεται με την πρόταση των δανειστών για μειώσεις συντάξεων.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα κληθεί, επίσης, από την κυβέρνηση «να λάβει ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας και ξεκάθαρη θέση απέναντι στη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης που παρουσίασε η κυβέρνηση για την αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης ή αν θα επιλέξει τη διατήρηση του πελατειακού κράτους που έλαβε χώρα επί των ημερών του».

Παράλληλα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, την ερχόμενη Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία για όλα όσα έγιναν τους προηγούμενους μήνες, τα βήματα για την έξοδο από την κρίση, την ανακούφιση των ασθενέστερων στρωμάτων και τις μεταρρυθμίσεις που δρομολογήθηκαν.
http://news.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ