Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Τι θα γίνει με τις αποδείξεις;απάντηση Αλεξιάδη!

7 Ιανουαρίου 2016

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις;απάντηση Αλεξιάδη!


 :00 Τελ.ενημέρωση: :00
Εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή για τα εισοδήματα που εισπράχθηκαν το 2015.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:  αφορολογητοκλιμακα φόρου2016,  πιστωτικων καρτωνΑλεξιάδηςΦορολογική δήλωση 2016τράπεζες,

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις;απάντηση Αλεξιάδη!

Αλεξιάδης: Κρατάτε όλες τις αποδείξεις!

Θα φέρουμε διάταξη για να υλοποιηθεί αυτό που έχουμε ανακοινώσει: δηλαδή την επέκταση των τραπεζικών συναλλαγών και την καθιέρωση ότι κάθε ποσό που έχουμε στη φορολογική μας δήλωση πρέπει να δικαιολογείται μέσα από τραπεζική συναλλαγή.


Τι θα γίνει με τις αποδείξεις;απάντηση Αλεξιάδη!

Αλεξιάδης: Κρατάτε όλες τις αποδείξεις! - Τις επόμενες ημέρες οι ανακοινώσεις

Σε ερώτηση, κατά παρέκκλιση όπως χαρακτηριστικά είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, του Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τις αποδείξεις των προηγούμενων ετών, αλλά και για το καθεστώς που θα ισχύσει ενόψει των φορολογικών δηλώσεων του 2016 απάντησε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

«Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Θα υπάρχει ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες ημέρες που θα ξεκαθαρίζουμε τι να κάνει ο κόσμος με τις παλιές αποδείξεις, διότι οι παλιές αποδείξεις είναι στα σπίτια μας, τις κρατάμε γιατί υπάρχει πιθανότητα να μας καλέσουν για έλεγχο για τη φορολογική δήλωση. Αλλά με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ θα ξεκαθαρίσουμε για ποια χρόνια και ποιες κατηγορίες θα πρέπει να κρατούν τις αποδείξεις, διότι εμείς θέλουμε τον συνεπή φορολογούμενο σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά όμως στο θέμα του τι αποδείξεις κρατάμε για το 2016, κρατάμε όλες τις αποδείξεις. Υπάρχει υποχρέωση και στις επιχειρήσεις να κόβουν αποδείξεις και σε εμάς να τις κρατάμε και θα φέρουμε τη διάταξη για να υλοποιηθεί αυτό που έχουμε ανακοινώσει πάρα πολλές φορές, δηλαδή την επέκταση των τραπεζικών συναλλαγών και την καθιέρωση ότι κάθε μεταβολή, κάθε ποσό που έχουμε στη φορολογική μας δήλωση, θα πρέπει να δικαιολογείται μέσα από τραπεζική συναλλαγή. Θα έρθει και αυτή η διάταξη για να λυθεί η αγωνία που υπάρχει».

http://www.euro2day.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:
Αποδείξεις δαπανών για "χτίσιμο" αφορολόγητου στις φορολογικές δηλώσεις του 2016, κατά τον Αλεξιάδη
Στα εισοδήματα του 2015 θα υπάρχει αφορολόγητο για μισθωτούς-συνταξιούχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ