Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Τι απαντά στο Σόιμπλε το πρωθυπουργικό γραφείο

21 Ιανουαρίου 2016

Τι απαντά στο Σόιμπλε το πρωθυπουργικό γραφείο


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:  ελλαδαΕυρώπηΕυρωζώνη, Αλέξης ΤσίπραςΣΟΙΜΠΛΕ,
21:50 Τελευταία ενημέρωση: 21:50

Τι απαντά στο Σόιμπλε το πρωθυπουργικό γραφείο
Τι απαντά στο Σόιμπλε το πρωθυπουργικό γραφείο

Τι απαντά στο Σόιμπλε το πρωθυπουργικό γραφείο για το "είναι η εφαρμογή ανόητε" προς τον Αλέξη Τσίπρα. 

Μαξίμου: Δεν ήταν προσβλητικό το "είναι η εφαρμογή ανόητε"Υποβαθμίζει το Μέγαρο Μαξίμου τη φράση του Σόιμπλε προς τον Αλέξη Τσίπρα, "είναι η εφαρμογή ανόητε", στη διάρκεια συζήτησης στο Νταβός. Σύμφωνα με non paper της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός δεν αισθάνθηκε ούτε προσβεβλημένος ούτε θεώρησε το σχόλιο του κ. Σόιμπλε υβριστικό.

«Άλλωστε είναι γνωστές οι απόψεις του και το σχόλιο ειπώθηκε για να υποστηρίξει την πολιτική που ακολουθεί», σημειώνεται.

Το non paper από το πρωθυπουργικό γραφείο


«Υπερβολικό» χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο Νταβός, τον… θόρυβο και τα σχόλια που έχουν προκληθεί από την φράση του Σόιμπλε «είναι η συμφωνία ανόητε» παραφράζοντας τη φράση του Μπιλ Κλίντον που είχε πει «είναι η οικονομία ανόητε».

Η …φαρμακερή ατάκα που είπε ο κ. Σόιμπλε στο πάνελ της ανοιχτής συζήτησης στο Νταβός είχε προφανώς αποδέκτη τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο ωστόσο ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών δεν κατονόμασε. Όλοι όμως κατάλαβαν, με υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή να σχολιάζει πως «ο πρωθυπουργός δεν αισθάνθηκε ούτε προσβεβλημένος ούτε θεώρησε το σχόλιο του κ. Σόιμπλε υβριστικό, άλλωστε είναι γνωστές οι απόψεις του και το σχόλιο ειπώθηκε γι υποστηρίξει την πολιτική που ακολουθεί».

«Αν πάλι κάποιοι εκτιμούν ότι ο κ. Σόιμπλε προκάλεσε τον πρωθυπουργό, τότε θα πρέπει να κατάλαβαν ότι και ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε ανταπάντηση την αιχμή του γερμανού αξιωματούχου».

«Ο πρωθυπουργός είπε πως αν η Ευρώπη θυμίζει αποθήκη πυρομαχικών που κάποιοι θέλουν να μπουν μέσα με αναμμένο κερί τότε να βγάλουμε τα πυρομαχικά και να ανάψουμε το κερί» σχολίαζε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού συμπληρώνοντας με νόημα πως «στην ουσία είπε στον κ. Σόιμπλε ότι δεν μπορεί να αφήσει στο σκοτάδι την Ευρώπη».
http://www.nooz.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ