Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς

14 Απριλίου 2016

Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς


Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς

Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς

Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές κατά τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς υπήρξε ενημέρωση για την πορεία της οικονομίας και τη διαπραγμάτευση και υπήρχε κοινός τόπος επί της ουσίας «ότι δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα» και επί της διαδικασίας «να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση και να ακολουθήσει άμεσα η συζήτηση για το χρέος»Ικανοποίηση στο Μαξίμου για τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς


Ικανοποίηση και από τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς εκφράζουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κατά τη συνάντηση Τσίπρα - Σουλτς υπήρξε ενημέρωση για την πορεία της οικονομίας και τη διαπραγμάτευση και υπήρχε κοινός τόπος επί της ουσίας «ότι δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα» και επί της διαδικασίας «να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση και να ακολουθήσει άμεσα η συζήτηση για το χρέος».

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Σουλτς και για το περιεχόμενο των νομοσχεδίων για φορολογικό και συντάξεις που θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Αυτήν την ώρα ο κ. Τσίπρας έχει συνάντηση με την Γκάμπι Τσίμερ και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι.

http://www.skai.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ