Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Bloomberg: το προσχέδιο του αυριανού Eurogroup

23 Μαΐου 2016

Bloomberg: το προσχέδιο του αυριανού Eurogroup

Bloomberg: το προσχέδιο του αυριανού Eurogroup

Bloomberg: το προσχέδιο του αυριανού Eurogroup
Bloomberg: το προσχέδιο του αυριανού Eurogroup

Στα 11 δισ. η δόση του προγράμματοςBloomberg: το προσχέδιο του αυριανού Eurogroup

Στα 11 δισ. η δόση του προγράμματοςΣτα 11 δισ. ευρώ αναμένεται να ανέλθει η β΄ δόση του προγράμματος βοήθειας της Ελλάδας, σύμφωνα με το προσχέδιο του αυριανού Eurogroup.


Το πρακτορείο bloomberg, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα το προσχέδιο της συνεδρίασης, επισημαίνει ότι η χθεσινοβραδινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, επί της ουσίας, ανάβει το πράσινο «φως» για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του προγράμματος.

Σύμφωνα με το προσχέδιο, αυτή αναμένεται να διαμορφωθεί στα 11 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 7,2 δισ. θα αφορούν τις αποπληρωμές των ελληνικών ομολόγων και τα εναπομείναντα 3,8 δισ. ευρώ τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ελληνικού δημοσίου.

Σε κάθε περίπτωση, διευκρινίζει το bloomberg, η εκταμίευση των χρημάτων θα καταστεί εφικτή, μετά την πολιτική επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της α’ αξιολόγησης.

Τη χθεσινοβραδινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή των Ελλήνων χαιρέτισε και ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί.

«Η Ελλάδα έκανε ένα βήμα - κλειδί προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του ελληνικού προγράμματος» δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Ελπίζω και επιθυμώ μία συμφωνία κατά τη διάρκεια του αυριανού Eurogroup στις Βρυξέλλες» πρόσθεσε ο Μοσκοβισί.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ