Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Attica Bank : Εξυγίανση, εθελούσια έξοδο και μείωση μισθών προανήγγειλε ο Θ. Πανταλάκης

21 Σεπτεμβρίου 2016

Attica Bank : Εξυγίανση, εθελούσια έξοδο και μείωση μισθών προανήγγειλε ο Θ. Πανταλάκης

Attica Bank : Εξυγίανση, εθελούσια έξοδο και μείωση μισθών προανήγγειλε ο Θ. Πανταλάκης

Attica Bank : Εξυγίανση, εθελούσια έξοδο και μείωση μισθών προανήγγειλε ο Θ. Πανταλάκης

Attica Bank : Εξυγίανση, εθελούσια έξοδο και μείωση μισθών προανήγγειλε ο Θ. Πανταλάκης

Το "πράσινο φως" στο νέο διοικητικό συμβούλιο έδωσε η γενική συνέλευση της Attica Bank η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συνέντευξη Τύπου.

Attica Bank : Εξυγίανση, εθελούσια έξοδο και μείωση μισθών προανήγγειλε ο Θ. Πανταλάκης

Attica Bank : Εξυγίανση, εθελούσια έξοδο και μείωση μισθών προανήγγειλε ο Θ. Πανταλάκης


Από το βήμα της γενικής συνέλευσης ο νέος πρόεδρος της Τράπεζας Παναγιώτης Ρουμελιώτης δήλωσε: "Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπονομεύσει μια τράπεζα με ιστορικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει αναπτυξιακό ρόλο για την ανάκαμψη της οικονομίας. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε έλεγχο τόσο από την ΤτΕ και από τον SSM όσο και από οποιονδήποτε άλλο θα ήθελε να διερευνήσει οποιοδήποτε θέμα για την τράπεζα”.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας, Θεόδωρος Πανταλάκης, υπογράμμισε: "Η παρουσία μου εδώ είναι παρουσία ευθύνης. Έχω αναλάβει να υλοποιήσω το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που θα επιλύει το σύνολο των ζητημάτων που θέτει ο έλεγχος του SSM και της ΤτΕ. Η αναδιάρθρωση δεν θα είναι κάτι το ευχάριστο. Κάποιοι θα θιγούν. Δεν είναι δυνατόν όταν οι συντάξεις βρίσκονται στα 500 και οι νέοι πτυχιούχοι και με μάστερ να παίρνουν αμοιβές των 800 και 1000 ευρώ να υπάρχουν τόσο υπέρογκες αμοιβές στην τράπεζα. Είναι ένα θέμα που θίγει ο SSM. Θα προωθήσουμε εθελούσια και μείωση μισθών και ζητάμε περισσότερη δουλειά και αποτελεσματικότητα θα έχουμε διαφάνεια. Η τράπεζα πρέπει να αποκτήσει τις δικές της δομές και οι σύμβουλοι να έχουν ένα τέλος. Θα είμαστε δυσάρεστοι αλλά χρήσιμοι με στόχο να ανακτήσουν οι μέτοχοι την επένδυσή τους”.

Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που εγκρίθηκαν είναι οι: Αθανάσιος Τσάδαρης, Ιωάννης Τσακιράκης, Ευστάθιος Αναγνώστου, Δημήτριος Τζαννίνης, Χαράλαμπος Μπριλάκης, Ιωάννης Μαρμαγγιόλης, Γεώργιος Βλαχάκης, Γεώργιος Παναγιώτου, Αθάνασιος Σταθόπουλος και εκπρόσωπος του δημοσίου η κα Στεφανία Γεωργακάκου Κουτσονίκου. Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Μπριλάκης, Μαρμαγγιόλης, Βλαχάκης και Παναγιώτου. Πρόεδρος της επιτροπής εσωτερικού ελέγχου θα είναι ο κ. Παναγιώτου και μέλη οι κ.κ. Τζαννίνης και Μπριλάκης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Attica bank:

Η Γενική Συνέλευση της Attica Bank έδωσε σήμερα οριστική λύση στο θέμα της σύνθεσης του Διοικητικού της Συμβουλίου, ακολουθώντας πλήρως τις επιταγές της Εταιρικής Διακυβέρνησης και συμμορφούμενη με τις σχετικές υποδείξεις της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας με τριετή θητεία, η νέα Διοίκηση της Attica Bank απαρτίζεται από έμπειρα και δοκιμασμένα τραπεζικά στελέχη, ικανά να οδηγήσουν τον Οργανισμό στην επόμενη μέρα.

Η άρση της διοικητικής εκκρεμότητας, σηματοδότησε ήδη την άμεση άρση των επιβληθέντων προσφάτως περιορισμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, για νέες χορηγήσεις και πιστοδοτήσεις, επαναφέροντας έτσι πλήρως την κανονικότητα στη λειτουργία της Τράπεζας προκειμένου να προχωρήσει σε πλήρη ανάπτυξη των εργασιών της.

H Attica Bank, με ισχυρή πλέον και έμπειρη διοίκηση και χωρίς περιορισμούς στη λειτουργία της, ουσιαστικά γυρίζει σελίδα.

Η νέα διοίκηση της Τράπεζας θέτει ως στόχο, την άμεση επαναφορά της εμπιστοσύνης των καταθετών και πελατών της, την εξυγίανσή της και τη λειτουργία της με αμιγώς τραπεζοκεντρικά κριτήρια, ώστε να την καταστήσει ισχυρότερη στην τραπεζική αγορά και φορέα στήριξης και ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank απαρτίζεται από τους
κ.κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη στη θέση του Προέδρου και Θεόδωρου Πανταλάκη, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι είναι οι κ.κ. Αθανάσιος Τσάδαρης και Ιωάννης Τσακιράκης.

Στο νέο ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας οι:

Παναγιώτης Ρουμελιώτης
Θεόδωρος Πανταλάκης
Αθανάσιος Τσάδαρης
Ιωάννης Τσακιράκης
Ευστάθιος Αναγνώστου
Δημήτριος Τζαννίνης
Χαράλαμπος Μπριλάκης
Ιωάννης Μαρμαγγιόλης
Γεώργιος Βλαχάκης
Γεώργιος Παναγιώτου
Αθανάσιος Σταθόπουλος
και Στεφανία Γεωργακάκου-Κουτσονίκου του Στυλιανού, εκπρόσωπος του Δημοσίου, πρόσθετο μέλος, δυνάμει των διατάξεων του Ν.3723/2008.

Διαβάστε ακόμη:

* Ανοίγει η υπόθεση της κάθαρσης στην Attica Bank - Στο επίκεντρο κόκκινα δάνεια 2,6 δισ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ